Et saps queixar? 5 preguntes que ens podem fer davant la queixa

VLUU L100, M100  / Samsung L100, M100Moltes vegades ens relacionem amb l’altre des de la queixa, des la injustícia percebuda de que quelcom que “ens pertany” no se’ns ha estat donat, o quelcom que “ens pertanyia” se’ns ha sostret de les mans.

Aquí us proposo mirar-vos la queixa des d’alguns interrogants, extreure què hi ha al darrere d’aquesta forma tan específica de comunicar-nos. Les preguntes són les següents:

  1. A qui va dirigida la queixa? És la persona adequada, o estic evitant-ne alguna altra?

De vegades ens queixem a una persona quan, en realitat, ho voldríem fer cap a una altra, donat que fer-ho amb la primera ens resulta més còmode o més fàcil. Trobar LA persona ens ajudarà a anar concretant la nostra queixa i entendre-la amb més precisió.

  1. Què estic demanant? Quina necessitat tinc?

Darrere del missatge encriptat de la queixa hi ha una necessitat amagada. Descobrir-la ens donarà molta informació i ens permetrà veure el missatge en positiu.

  1. Sóc conscient de que quan demano puc rebre un NO per resposta? Estic preparat/da per a la frustració?

La queixa és una demanda encoberta: quan em situo davant d’una demanda prenc consciència de la meva postura de “sol·licitant”, així que puc obtenir dues respostes: una d’afirmativa o una de negativa. Acceptar que estic demanant comporta també acceptar que em puguin dir que no.

  1. Com puc adequar el meu missatge per tal de que arribi de la manera més fiable i precisa possible? Com ho aconseguiré?

Ara que he pres consciència que estic demanant quelcom puc intentar adequar el meu missatge per tal que aquest arribi de la manera més fidedigna a com jo la sento (l’emissor).

Imagina’t com seria la teva postura corporal en expressar la teva queixa: normalment adoptem una postura de tancament o rigidesa (braços creuats, celles arrufades, llavis apretats, etc.).

Ara imagina’t quina postura i actitud corporal prendries si estiguessis fent una sol·licitud.

  1. Quina valoració en faig d’aquesta investigació? Quines conclusions en trec? Em quedo tranquil/a?

Una vegada compartida la meva queixa/necessitat puc observar el meu baròmetre més precís: jo mateix/a. Si em sento en calma voldrà dir que he gestionat correctament la meva necessitat, en canvi, si noto alguna pertorbació en mi, tindré un indicador de que no ho he acabat de resoldre satisfactòriament per a mi.