3 raons per a fer teràpia durant l’embaràs

  1. L’embaràs és un moment extraordinari pel qual hi passen algunes dones, on s’acumulen una gran quantitat de canvis en un espai de temps relativament curt. Canvia el nostre físic, la nostra fisiologia, les nostres emocions, canvien les nostres prioritats, les relacions que tenim amb els altres, i un llarg etcètera. Afrontar situacions noves ens pot dur a un estat de pors i dubtes. Gaudir d’un bon acompanyament durant aquest procés pot ajudar a sentir-nos reforçades per a poder mirar dins nostre i al nostre entorn.
  1. Les dones, durant la gestació, gaudim d’una gran permeabilitat emocional, és a dir, que estem més disponibles a entrar en contacte amb les nostres emocions. L’espai terapèutic ens brinda les eines per a saber gestionar aquest torrent emocional que a vegades ens pot desbordar, per tal de viure l’embaràs amb més serenor.
  1. Sovint el ritme frenètic del nostre dia a dia ens indueix a fer moltes coses en poc temps. I traslladem aquesta economia del temps al nostre període de gestació: en comptes de viure de forma conscient cada moment de l’embaràs pensem en aquest com un compte enrere. Les sessions de teràpia són un espai per a dedicar-nos única i exclusivament a nosaltres mateixes, on PARAR i observar què és el que ens està passant.

foto xerrada