L’embaràs conscient

cartell web copia

Aquest és un grup de creixement personal per a dones embarassades. Durant l’embaràs les dones estem en un moment extraordinari i de forta connexió amb nosaltres mateixes que podem aprofitar per a treballar i per a endur-nos-en un gran aprenentatge.

El curs sorgeix arrel de la meva experiència de maternitat. Quan les dones estem embarassades vivim una sèrie de canvis tan físics com emocionals o cognitius, i això ens situa en un punt de més sensibilitat: hi ha qui se sent més vulnerable, qui posa límits amb més contundència, qui expressa les seves emocions més habitualment… Segur que no totes tenim les mateixes vivències, però totes experimentem algun canvi! I això ens dóna informació sobre nosaltres mateixes, ja que a l’estar més properes al nostre instint, emergeix una part nostra que, a vegades, pot ser ben desconeguda. Aquest ser diferent sent la mateixa persona és el que volem enfocar en aquest curs.

El sentit d’aquest curs rau en oferir un espai on poder parar i observar conscientment la transformació que estem vivint i compartir-ho amb altres dones que estan vivint el mateix moment que nosaltres. És comú que aquestes potencialitats que han emergit de manera espontània durant la gestació es tornin a dissoldre una vegada passada aquesta etapa, de manera que cal assentar-les a través d’un treball terapèutic i d’acompanyament i prendre nota d’allò diferent que ens fa créixer… L’objectiu és poder recuperar aquest aprenentatge una vegada haguem donat a llum.

Sessions:
1. JO, MARE (Presentació)
2. QUÈ EM FA POR?
3. DESITJOS I SOMNIS
4. RELACIÓ MARE-FILL@
5. MÉS ENLLÀ DE L’INSTINT MATERNAL
6. EL NAIXEMENT (Tancament)

Durada i Horari: 6 sessions quinzenals d’una hora i mitja de durada cadascuna.Horaris i dates a concretar. El grup s’ofereix una vegada al trimestre, tant a Barcelona com a Granollers.