Grup de Post-Part

 

ESPAI DE TROBADA PER A MARES I ELS SEUS NADONS

Grup Post-Part Web copia

Aquest espai està dedicat a l’etapa del post-part i enfocat a acompanyar la vivència de la maternitat de cada dona. Oferim un espai per a les mares i els seus nadons on poder compartir les seves experiències, escoltar les d’altres dones que estan passant per la mateixa etapa i enriquir-se d’aquest intercanvi; i d’altra banda atendre les emocions en un treball més introspectiu on, de la mà de la terapeuta, puguem prendre consciència de quines són les nostres pors, dubtes, sensacions, etc, i aprendre a gestionar satisfactòriament aquesta situació tan nova, diferent i transformadora que estem vivint.

Aquest treball el farem dins d’un clima de confiança, intimitat i respecte mutu.

És un grup obert, de manera que les dones podran entrar-hi quan vulguin i sortir-ne quan ho desitgin (no hi ha un inici i un final).

Metodologia

Compartirem de manera espontània les vivències que estem vivint en aquest moment amb una guia i acompanyament terapèutic. Prendrem consciència de què ens està passant a nivell corporal (somatitzacions, dolències, etc.), a nivell mental (què pensem i com ens expliquem a nosaltres mateixes això que ens està passant), i a nivell emocional (què estem sentint). També utilitzarem en determinats moments tècniques de relaxació, meditació, visualitzacions guiades per tal de fer un treball introspectiu i exercicis terapèutics per a fer un treball de presa de consciència.

Dirigit a:

Totes aquelles mares que hagin donat a llum i busquin un espai on a poder compartir la seva experiència, sentir-se acompanyades en aquest moment de tants canvis i gaudir d’un temps dedicat a elles.

Imparteix

Helena Comas Arfelis: Psicòloga i Psicoterapeuta Gestalt

Preu del grup

30€ mensuals

El pagament es fa a l’inici de cada mes. No es descompten les sessions a les que no s’assisteix.

Lloc i horari:

  • CARDEDEU: C/ de la Garriga, 1 C

Grup quinzenal, els dijous de 17:00h a 18:30h.

Inici dijous 20 d’octubre del 2016.

Per a més informació i reserves:
info@helenacomas.com
699.83.12.13